info@delano.al
+355 673 335266
Rr. G.W.Bush, Tirane

Evente

Event

Fundjava vjen shpejt dhe vetëm në Delano, ajo  mund te shijohet  ndryshe !

Një gotë vere apo kokteil-et e shijshme  me miq apo kolege duke shijuar ne sfond muzikën live të këngëtareve me te talentuar Jazz ! Çdo fundjave ofrojmë muzike  live si : Jazz ,Funk ,Bossa Nova etj

Tek ne nuk  mungojnë as degustimet e verave  apo kuzhinave të ndryshme  si  asaj  spanjolle , japoneze apo meksikane.