info@delano.al
+355 673 335266
Rr. G.W.Bush, Tirane

Prive

Prive

Restoranti ynë krenohet me  kuzhinën dhe ambientet unike qe ofron , dhome Prive  dhe  gjysme Prive për një mbrëmje pune  apo gëzime  familjare .

Ne besojmë te cilësia e shërbimit dhe mikpritja, komoditeti i ambienteve te veçuara dhe buzëqeshja e sinqerte e një stafi te trajnuar!Ambiente te ngrohta dhe komode për një  dreke te shijshme me koleget e  fare afër zyrave te punës…