Delano

Evente

Evente

Fundjava vjen shpejt dhe vetëm në Delano, ajo  mund te shijohet  ndryshe !

Një gotë vere apo kokteil-et e shijshme  me miq apo kolege duke shijuar ne sfond muzikën live të këngëtareve me te talentuar Jazz ! Çdo fundjave ofrojmë muzike  live si : Jazz ,Funk ,Bossa Nova etj

Tek ne nuk  mungojnë as degustimet e verave  apo kuzhinave të ndryshme  si  asaj  spanjolle , japoneze apo meksikane.


  • MF17 Kick off Party
  • Evente
  • Happy Hour
  •  Happy Hour for Happy People, every Thursday.
    TnT welcomes you. A drink after the work, makes happy people, happier. Plan your fun and play time.

  • Miss Globe 2016
  • Vajzat më të bukura nga e gjithë bota i mirëpriti Delano Lounge & Restaurant.Një mbrëmje festive e kuruar deri në detaje, ku nuk mungoi atmosfera dhe sigurisht muzika live nga Orgesa Zaimi dhe David Ballguri.

  • Miss Globe 2017
  • Vajzat më të bukura nga e gjithë bota i mirëpriti Delano Lounge & Restaurant.Një mbrëmje festive e kuruar deri në detaje.